Terence werkt in een restaurant

« Back to Home

Trouwlocatie

Gepost op

Een bruiloft in de zomer? Geen enkel seizoen is beter om het jawoord te zeggen dan de zomer. Geniet op een heerlijke zomerdag van een fijn feest en de mooiste van je leven. In deze blogpost vertel ik je over de beste trouwlocaties voor een bruiloft in de zomer. Trouwen in een kerk? Dat is zeker mogelijk, maar wist je dat er nog veel meer trouwlocaties zijn waar jullie het jawoord kunnen zeggen en een feestje kunnen bouwen? Doe hier inspiratie op voor de leukste trouwlocaties voor in de zomer.

Het strand 

Trouwen op het strand is een droom voor veel bruidsparen. Ideaal voor een bruiloft met een bohemian thema. Huur een strandtent en een trouwambtenaar en geniet van een prachtige bruiloft op het strand. Voel het zand tussen je tenen wanneer je naar jouw bruidegom loopt. Deze trouwlocatie zorgt voor een unieke manier van trouwen. Er zijn genoeg strandtenten die verhuurt kunnen worden. Zo heb je gelijk de perfecte plek om feest te vieren. Je kunt vaak gelijk het personeel en het eten erbij huren. Zo heb je eenvoudig jouw bruiloft geregeld. Is het strand jouw favoriete plek? Waarom er dan niet trouwen? Bekijk de websites van strandtenten voor alle mogelijkheden voor verhuur.

Dolfinarium

Zijn jullie dierenliefhebbers en in het bijzonder fan van dolfijnen? Dan is het toch een droom om samen met deze zeevrienden jouw trouwdag te vieren. Het is mogelijk om jouw bruiloft in het dolfinarium te vieren. Je kunt contact opnemen met het dolfinarium en overleggen over de mogelijkheden voor een trouwlocatie. Je kunt een restaurant van het park afhuren voor de gasten en heerlijk eten in dit themapark. Daarnaast geniet je van allerlei dolfijnenshows op jouw bruiloft. Is het geen fantastische trouwlocatie? 

Tuinfeest 

Heb jij een prachtige tuin of ben je op zoek naar een budgetlocatie? Vier dan jouw bruiloft in eigen tuin. In de zomer is dit een fantastische trouwlocatie. Geniet dicht bij huis van een heerlijke zomeravond en vier jouw feest in jouw eigen tuin. Je kunt het geld voor de trouwlocatie dan beter investeren in goede horeca. Laat het eten thuisbezorgen en huur eventueel personeel is. Je kunt in jouw eigen omgeving een fantastisch feest organiseren. Op deze manier kun je elke dag levendig terugdenken aan jouw bruiloft, je hoeft maar naar buiten te kijken. Het is een leuke en voordelige manier om het feest thuis te vieren en te investeren in horecaverhuur. Trouwen in de zomer? Er zijn genoeg leuke trouwlocaties waar jullie het jawoord kunnen zeggen.

Voor meer informatie spreek met Café de Dommelstroom.


Delen